tiistai 2. helmikuuta 2016

Tapettia hyllyn seinään



  


Viikonloppuna sisustuslehden jutuista inspiroituneena tapetoin tasohyllyn takaseinän varastosta löytyneellä tapetin jämällä. Vähän orpo, yksittäinen avohylly sai tästä ryhtiä asetelman taustaan. Alunperin yhdeksänkymmentäluvullahan tämä on kaiketi suunniteltu mikron paikaksi, mutta ei nykymikro tuohon sovi.

Hyllylle on vuodenvaihteen jälkeen vaihdettu sinipunaisen astetelman tilalle hillitympi kokoelma Greengaten astioita sekä Lovilta pikkujoululahjaksi saatu puu. Ihan hirmuisesti tekisi mieli täydentää kokoelmaa yhdellä tai parilla Greengaten kevätuutuudella, mutta katsotaan.

14 kommenttia:

  1. Olen ihan viime aikoina alkanut noista Green gaten astioista haaveilemaan. On ne niin suloisia! Jostain pitäisi aloittaa :) Kevään uutuuksissa oli kyllä ihania harmaan värisiä astioita.

    VastaaPoista
  2. Astioiden sävyt tulevat ihanasti esille tuota taustaa vasten.
    Kivaa tiistai-iltaa <3

    VastaaPoista
  3. Kauniin tapetin olit löytänyt! :)
    Greengaten astiat tulevat tosi kivasti esille tapettia vasten. <3
    Minäkin tykkään tuosta sarjasta, synttärilahjarahoilla tilasin uuden lattemukin ja muutaman keraamisen lusikan. :) Pikku hiljaa astioita tulee hankittua, läheiset ovat mielissään kun minulla on yleensä sama lahjatoive. ;) :D

    Iloa viikollesi! :)

    T: Emppu / Iloa & Unelmaa

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Astiasarja on hyvä ja helppo lahjatoive - näitä on ihana keräillä!

      Poista
  4. Kivasti tulee esille nuo kauniit astiat hyllystä !
    Muuten Ihana blogi sinulla :)

    VastaaPoista
  5. Tosi hieno idea!!!
    Minä nimittäin ostin just paria tapettia, jotka voisin laillasi hyödyntää samoin. Meillä on myös toi mikrolle tarkoitettu hylly ilman mikroa, kun ei tosiaan mahdu tarkoitetulle paikalleen... mulla on hyllyllä tällä hetkellä vanhan näköinen vaaka, resepti kirja ja pergalaattori... tulee muuten aivan ihanaa kahvia, varsinkin kun jauhaa itse myllyllä pavut : )

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tämä idea on niin helppo toteuttaa, että eikun tuumasta toimeen :) Minä en osaa kahvia juoda ollenkaan, oli se sitten keitetty millä laitteella hyvänsä :D

      Poista
  6. Oi miten kivan näköinen ja kuvatkin on niin hyviä!

    VastaaPoista

Pienetkin kommentit ilahduttavat minua suuresti!