torstai 10. joulukuuta 2015

DIY lumihiutaleet



Niin hyvä mieli! Päiväkodin tunnelmalliset joulujuhlat kunnialla takana. Meidänkin huomenna viisi vuotta täyttävä neiti uskaltautui ensimmäistä kertaa esiintymään :D Ja tällä kertaa ei tarvinnut edes houkutella tai lahjoa, vaan reippaasti meni heti alusta muun ryhmän mukaan.

Tuo meidän pieni prinsessa on tosiaan ollut arka esiintymään, eikä tykkää liiallisesta itseensä kohdistuvasta huomiosta edes tutussa porukassa. Sen sijaan hän rakastaa käsillä tekemistä. Nyt joulun lähestyessä onkin askarreltu paljon yhdessä tämän nuorimman ja innokkaimman kanssa.

Pikkuprinsessan talvimaailma kaipasi lunta ja kimallusta eri muodoissa. Perinteisten ikkunassa olevien silkkipaperilumihiutaleiden lisäksi taittelimme piipunrasseista lumihiutaleita, joita koristelimme valkoisilla ja hopeisilla helmillä. Sopivaa puuhaa tuon ihan melkein viisivuotiaan näpertelijän kanssa!

Leikkasimme piipunrasseista kolme yhtä pitkää ja yhden vähän pidemmän pätkän. Tuolla pisimmällä kiedoimme kaikki neljä keskeltä yhteen ja levittelimme hiutaleen sakaroiksi. Sen jälkeen kiedoimme pujottelimme helmet ja kiedoimme sakaroiden päihin vielä lyhyemmät piipunrassit lisähaaroiksi. Toki useampiakin haaroja olisi voinut tehdä, mutta tämä riitti meille.

Nyt pikkuneidin synttärilahjoja paketoimaan, että ehtii huomenna ennen hoitopäivää vähän juhlistaa viisivuotiasta herkkuaamiaisen ja yllätysten merkeissä.

8 kommenttia:

Pienetkin kommentit ilahduttavat minua suuresti!