keskiviikko 11. kesäkuuta 2014

Kirppislöytöjä ja tuunausta (+arvontamuistutus!)


Viime lauantaina pääsin ihan omassa rauhassani kiertelemään muoti- ja sisustuskirppistä, joka järjestettiin Oulun torialueella. Olin odottanut suurempaa tarjontaa, mutta jotain sentään tarttui matkaan. Lapsille toin tuliaisiksi pari DVD:tä, hintaan 2€/kpl.

Itselle ostin tämän Juomat -telineen, joka oli juuri passeli meidän tuunatuille pulloille. (Niitä on muuten tulossa pari lisää, ostin pari Frooshia lisää näitä varten ;))


Kävin välillä kaupunkikierroksella ja kun tulin käväisemään kirppiksellä vielä ennen kotiin lähtöä, bongasin tämän lasten rottinkituolin vitosella.


Eilen spraymaalasin tuolin ja nyt se hakee paikkaansa. Jäisikö ihan olohuoneeseen vai saako jompi kumpi tytöistä sen itselleen? Neiti I haluaisi sen omaan huoneeseensa ja A parvekkeelle.


Parvekkeelle löysin ihan kirppishintaan eli parilla eurolla Sinooperista tekoruusuja. Ovathan nämä vähän liian tuuheita aidoiksi, mutta kauniita. Saavat koristaa parveketta sittenkin, kun nyt vielä taustalla loistavat parvekekukat kuihtuvat.


Muistattehan vielä tämän illan aikana käydä osallistumassa OIH! -arvontaan (täällä), jossa palkintona kuvassa näkyvä koottava perhonen.

Lauantain reissusta jäin joka tapauksessa plussalle, sillä samalla toimitin muutaman Facebook-kirppiksellä myymäni tavaran Ouluun. Kannatta reissu kaiken kaikkiaan ;) Ja päällimmäiseksi jäi polttelemaan mieli päästä kiertelemään kirppiksiä laajemminkin.

7 kommenttia:

  1. Ihana rottinkituoli ja tosi kaunis valkoisena :)!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Tykkään kyllä itsekin :) Tuohon sprayaamiseen voisi jäädä koukkuun. On niin helppoa ja nopeaa :)

      Poista
  2. Mahtavia löytöjä!! Miten mä en onnistunut huomaamaan tuota Juomat-koria, ois kyllä käynyt meillekin :) Mut noille sun pulloillehan se on kuin tehty, kiva kun onnistuit sen saamaan!

    Mistä löysit tuon rottinkituolin? Mä en ole juuri koskaan tehnyt mistään Oulun kirppareilta huonekalulöytöjä.. Ois kiva saada vinkkiä mistä muut noita löytöjä tekee :) Nuo Sinooperin ruusut näyttää kyllä tosi aidoilta ja ihanilta, kumpa pääsis itsekin siellä käymään ja hakemaan omansa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juomat -kori oli Sandyn pöydästä ja kieltämättä se oli just passeli noille pienille lasipulloille ja löysi heti paikkansa keittiöstä. Rottinkituoli oli myös sieltä blogikirppikseltä Torilta. Minäkään en ole aiemmin huonekaluja kirppareilta löytänyt ja mua kans kiinnostais, mistä niitä vois bongailla...?!? Niille täällä väljässä talossa olis enemmän tarvetta kuin pikkuihanuuksille. Limingan kirpparilla kyllä jonkun verran on isompaakin tavaraa. Pitäskin käydä siellä pitkästä aikaa kierroksella.

      Poista
  3. Mistä nuo nätit pillit on ostettu? Meillä on kyllä niin samanlainen maku... Sulla samoja servettejä ja kertismukeja kuin mitä itekin ostin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. :D Pillit on aivan ihanasta verkkokaupasta http://www.emmasandmamas.fi/

      Poista
  4. Pretty nice post. I just stumbled uponn your weblog and wished to say that I
    have really enjoyed browsing your blog posts. After
    all I will be subscribing to your feed and I hope
    you write again soon!

    Alsoo visit my blog post - watches online store

    VastaaPoista

Pienetkin kommentit ilahduttavat minua suuresti!